Palvelut

Karhu Kirppiksellä on perinteisten kirpputoripalveluiden lisäksi erittäin laaja valikoima palveluita. Tarjoamme saman katon alla kattavasti kaiken käytetyn tavaran myynnin.


Kirpputori myynti

Perinteisessä kirpputorikaupassa voit varata itsellesi mieleisesi myyntipöydän. Varauksen voit tehdä kätevästi vaikka netissä osoitteessa karhukirppis.com tai 0442307937


Isojen tuotteiden myyminen

Hoidamme myös isompien tavaroiden kuten sohvat yms. myynnin. Voit tuoda tuotteen itse tai sopia mahdollisesta noudosta. Myymme tuotteesi kirpputorillamme ja perimme myynnistä sovitun provision. Mahdollisuuksien mukaan voimme myös ostaa tuoteen suoraan itsellemme.


Huutokauppa

Tiloissamme toimii huutokauppa, joka järjestetään kerran kuussa. Sivuillamme ja paikanpäällä voit tutustua ennakkoon tulevan huutokaupan tarjontaan. Voit myös itse tuoda omia tuotteitasi meille huutokauppaan. Näin tavarasta pääsee nopeastikin eroon.

Facebook myynti

Uusimpana tulokkaana on Facebook-kirppisten myynnin helpottaminen. Monilla on ollut vaikeuksia saada aikatauluja sopimaan myyjän ja ostajan välillä. Voit tuoda facebookissa myymäsi tuotteen meille ja ostaja voi tulla noutamaan tuotteet suoraan meiltä ja maksaa samalla ostoksensa vaikka pankkikortilla. Tilitämme myynnin myyjälle tilille tai käteisellä,

Helppoa eikö vaan. Profision kauppa hinnasta perimme 20%

Avaimet käteen-palvelu

Tässä palvelussa voit joko tuoda tavarasi suoraan meille tai me voimme noutaa ne kotoasi. Maksamme tuotteista kertasumman tai otamme tavaran meille provisio myyntiin. Halutessasi myös hinnoittelemme tuotteet puolestasi.

Seura- / Koululuokka myynti

Toisena uutena palveluna toimii kirpputorillamme seuramyynti. Tässä vaihtoehdossa varaamme kirppispöydän joukkueellenne. Pöytään voi pitkin viikkoja tuoda tavaraa kuka tahansa, joka haluaa tukea kyseistä joukkuetta tai luokkaa. Yleisesti tukijoina toimivat joukkueen jäsenet tai heidän perheenjäsenet. Tämä vaihtoehto toimii loistavasti seuroille sekä esim. koululuokille varainhankintana.

Ostopalvelut

Ostamme myös kuolinpesän irtaimistot sekä muut suuremmat ja pienemmät tavaraerät. Suoritamme myös autotallien yms. tilojen tyhjennystä.