Ohjeet

 1. Myyntipaikkojen hinnat löytyvät hinnat osiosta. Verkkosivuilla oleva hinnasto on aina viimeisin ja voimassaoleva hinnasto. Karhu Kirppis Oy pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.
 2. Myyntipaikan varauksen voi tehdä ja maksaa netissä osoitteessa karhukirppis.com tai soittamalla numeroon 0442307937 jolloin maksu suoritetaan kassalla ennen varauksen alkamista.
 3. Jatkuvat paikkavuokrat tulee irtisanoa 2 vrk ennen vuokrauksen päättymistä. Muut vuokrasopimukset päättyvät sovittuna ajankohtana. Vuokrat voidaan vähentää myös myyntisaldostasi , jos myyntitililläsi on riittävästi rahaa.
 4. Myyntitilitykset maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille 1krt kuukaudessa. Mikäli haluat maksun käteisellä varauduthan 2pv mahdolliseen odotusaikaan. Tilitykset vain arkipäivisin viimeistään puolituntia ennen sulkemista.
 5. Myyntipaikan vuokraaja vastaa itse myyntipaikan siisteydestä. Halutessasi voit ostaa palvelun myös meiltä hintaan 5€ / vko. Tällöin järjestelemme hyllyn jokaisena aamuna.
 6. Vuokrasopimuksen päättyessä tulee myyntipaikka tyhjentää ja siivota viimeistään 30 min ennen sulkemista. Tyhjentämättömästä paikasta perimme 20€ maksun. Samaan hintaan säilömme tavaroitasi 2viikkoa, jonka jälkeen ne luovutetaan eteenpäin. Suurien tavaroiden tai isojen erien kohdalle Karhu Kirppis Oy laskuttaa myös mahdolliset jätemaksut sekä kuljetuskustannukset.
 7. Vuokrasopimukseen sisältyy tarrattomat viivakoodi arkit. Tarralliset arkit maksavat 50snt / arkki ( 30 Tarraa)
 8. Emme myy tuotteita joissa on sutattu tai viallinen hintalappu. Jos muutat tuotteen hintaa pitää sinun tehdä kokonaan uusi hintalappu.
 9. Tuotteet jotka löytyvät ilman hintalappua säilyvät varastossamme 2viikkoa jonka jälkeen ne sijoitetaan eteenpäin.
 10. Kielletyt tuotteet ovat käytetty kosmetiikka, piraattikopiot, ampuma-aseet, tupakkatuotteet sekä epäasialliset tuotteet. Kaikkien myytävien tuotteiden on oltava laillisia eivätkä niiden myymimen saa vaatia erillistä lupaa. Karhu Kirppis Oy voi halutessaan poistaa myynnistä laittoman tai epäasiallisen tuotteen.
 11. Myymäsi tuotteet ovat omalla vastuullasi. Karhu Kirppis Oy ei ole vastuussa kadonneista tai rikkoutuneista tuotteista. Tiloissamme on tallentava valvontakamera. Lisäksi voit vuokrata hälyttimiä kassalta.
 12. Myytävien tuotteiden tulee olla myyntipaikalla. Lattialle ei saa laittaa tuotteita myyntiin. ( ei koske lattia- / häkkipaikkoja )
 13. Elokuvien, CD-levyjen ja pelien levyt voit halutessasi jättää kassalle. Tällöin levyt tulee olla numeroitu niin, että ne ovat löydettävissä kassalla.
 14. Henkarit sisältyvät vuokraan ja niitä saa lisää tarvittaessa henkilökunnalta.
 15. Karhu Kirppis Oy ei vastaa palo- tai vesivahingoittuneista tuotteista.
 16. Kaikki varkaudet ilmoitetaan poliisille.
 17. Jos myyt tuotteita yrityksen nimissä tulee sinun ilmoittaa Y-tunnuksesi Karhu Kirppis Oy:lle